« Elzybells Art Stamps, challenge 33 | Hoofdmenu | Wags 'n Whiskers Candy Winner! »

12/14/2009

Reacties

schitterend kaartje weer Inge
liefs Lia

Wat een leuke stempel, Inge! Prachtig kaartje mooie kleurencombinatie. Heerlijk om naar te kijken :).
Liefs Yolanda

Helemaal superrrr Inge!

San x

Meid wat een leuke kaart! Ja dat 3D van Mariska is zo geweldig. Die van jou is ook heel mooi gelukt!Je hebt een geweldige papier combi gebruikt en die tekst ballon van QuicKutz is echt grappig zo. Mooie bloemen ook!

This is fabulous Inge! Such a sweet image that is! xx

Ondanks de vleugeltjes is ze inderdaad erg leuk! Grappig om af en toe weer te 3d-en, geeft een mooi effect hier. Samen met de prachtige papiertjes en deze frisse kleurtjes is het weer een top kaartje geworden!

Warme groet,

Renata

je hebt er weer iets bijzonders van gemaakt Inge...ik vind de kit niet zo geweldig deze keer...dit is wel 1 van de leukste die er bij zit.

Owwwwwwwww wat gaaf, super!

groetjes Elma

How fun! Love this one Inge! Gorgeous colors and that Tilda is too fun!!

Hoi Inge,
Ik kwam op jouw blog terecht en wat een super mooie kaarten maak jij zeg! helemaal geweldig!
Wil zou graag volger willen worden, kan dat ook op deze blog? Of neem je de volgers van je andere blog gewoon mee hierheen? ik heb nog niet zo veel ervaring met bloggen hoor, dus misschien stel ik wel een hele vreemde vraag, hihi!
Groetjes, Marianne

Just adorable...fabulous card! My winter kit arrived this morning...thanks for the inspiration Inge!
Hugs
Carole ;D

Hi Marianne,

helaas ondersteund Typepad de volger widget niet dus die kan ik niet plaatsen op Patterned Paper. Je kunt mij wel volgen door je in te schrijven voor email updates op mijn blog (linkerkant sidebar)

Inge xOx

Hoi vrouwtje! Sorry voor het gebrek aan reactie van mijn kant! Ik ben totaal niet in een stempel stemming momenteel, druk bezig met voorbereidingen voor ons kleine monstertje :). Je kaartjes zijn allemaal weer prachtig, ik heb met veel plezier rondgeklikt. Deze is ook weer errug mooi! prachtige koele kleurtjes en al is het een Magnolia, ik vind het stempeltje wel erg schattig. Kreeg ik er nou maar weer creatieve kriebels van :S. Spreek je snel weer!

xxx
Mariska

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.